Blog | Nieuwe stagiair

Even voorstellen...
onze nieuwe stagiair!

Sinds begin september loopt Hanno de Vries bij ons stage. Hij zit in zijn laatste jaar op het Grafisch Lyceum in Utrecht en hoopt bij ons als vormgever aan de slag te gaan. Maar wie is dit creatieve talent en waarom koos hij voor Sandifort id? Vijf vragen aan onze nieuwste aanwinst!

Nieuwe stagiair

Even kort samengevat, wie is Hanno?
Ik ben Hanno de Vries, 19 jaar en ik woon in Lisse. De komende 5 maanden loop ik stage bij Sandifort id als grafisch vormgever.

Wat voor opleiding volg je momenteel?
Ik volg momenteel mbo niveau 4, Grafisch Vormgeven op het Grafisch Lyceum in Utrecht. Dit is een brede opleiding, wat betekent dat ik hierna nog verschillende kanten op kan.

Waarom heb je gekozen voor Sandifort id?
Ik was op zoek naar een klein en compact stagebedrijf met een goede stagebegeleider. Sandifort id stond er in het schoolsysteem goed op. De website sprak me aan en het fijne gesprek met Daniel gaf me het laatste zetje.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd fotografeer ik graag. Dat is ook mijn grootste passie. Verder zaalvoetbal ik elke week en ga ik graag naar vrienden.

Wat wil je dit halfjaar graag nog leren?
Ik wil m’n ontwerpskills verder ontwikkelen, maar ook zelfstandiger worden tijdens het proces. Verder hoop ik erachter te komen wat ik hierna precies wil ga doen en waarin ik me wil specialiseren.

A Ben jij onze volgende stagiair? We zijn altijd op zoek naar nieuw creatief talent. Neem contact met ons op. En wie weet ben jij wel de volgende die ons bureau komt versterken!

>> Stuur je CV en motivatie

Nieuwsgierig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2022  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883