Restyling

 

Je huisstijl bepaalt mede hoe je klanten jou en je onderneming zien. Van het logo op je visitekaartje tot de opmaak van je website. Van het interieur van je bedrijfspand en de signing op je wagenpark tot de kleurcombi van je bedrijfskleding.

Als ondernemer moet je je huisstijl regelmatig tegen het licht houden. Past het nog bij je? Werkt het nog voor je klanten? Of is het tijd voor een restyling en een nieuwe huisstijl? Sandifort id is expert op het gebied van huisstijl, branding en corporate identity. We hebben al tientallen bedrijven geholpen. Wij helpen ook jou bedrijf graag om optimaal voor de dag te komen.

 

Waarom je huisstijl restylen?

De wereld verandert, je klanten veranderen, je bedrijf verandert. Misschien begon je ooit op een zolderkamer en zit je nu in een eigen pand met 20 medewerkers. Past je huisstijl van vroeger nog bij de professionaliteit waar je bedrijf vandaag voor staat? Is je uitstraling up-to-date? Spreekt het je klanten nog aan? Of is het tijd voor iets nieuws? Maak een afspraak met Sandifort id. We denken graag met je mee.

 

Je huisstijl laat zien waar je voor staat

Sandifort id heeft 30 jaar ervaring met restyling en corporate identity. Wij zijn er voor jou! Onze missie is het versterken van de uitstraling van jouw onderneming. We beginnen bij je huidige huisstijl. Soms zijn een paar kleine ingrepen genoeg om je huisstijl een facelift te geven. Soms is een ingrijpende restyling beter voor het gewenste effect. Samen met jou ontwikkelen we een huisstijl die helemaal past bij vandaag. Een huisstijl die precies laat zien waar jij voor staat.

 

Onze aanpak bij restyling

Voordat we aan de slag gaan met je huisstijl, gaan we koffiedrinken. En praten. We vragen je het hemd van je lijf. Wat wil je uitstralen? Waar staat je bedrijf voor? Hoe wil je gezien worden? Wat zijn je kernwaarden, wie is je doelgroep, wat is je boodschap? En hoe laten we dat shinen in je logo, je website en andere uitingen?

Als we echt alles van je weten, gaan we schetsen en ontwerpen. Zo werken we toe naar een huisstijl die perfect past bij jouw bedrijf.

 

Restyling

A Meer weten? In een vrijblijvend gesprek vertellen we graag hoe wij bij Sandifort id denken over restyling. En kijken we samen hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen.

>> Ik wil meer weten over restyling

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883