Brand identity: een sterk merk

brand identity | corporate identity | merkidentiteit

Je brand identity of merkidentiteit is het beeld van je bedrijf of merk naar de buitenwereld. Het is jouw belofte aan de consument en laat zien wat klanten van jouw product of dienst mogen verwachten. Je brand identity maakt duidelijk waar je voor staat, wat jouw bedrijf uniek maakt en waarom klanten zaken met je willen doen. Sandifort id helpt je om je brand identity neer te zetten en te communiceren naar je klanten.

Een goede brand identity geeft loyale klanten

Wat is jouw verhaal? Wat is de essentie van je onderneming? Wat is je missie? Welke meerwaarde biedt jij aan je klanten die ze bij een ander niet vinden? Als je deze vragen kunt beantwoorden, kom je in de buurt van je brand identity. Het is het beeld dat je wilt dat mensen krijgen als ze denken aan jouw bedrijf en jouw product of dienst. Een positief beeld. Een goede brand identity geeft loyale klanten. Dat is waar wij bij Sandifort id aan werken.

Maak je belofte waar

Je brand identity bepaal je op de eerste plaats zelf. Door wat je doet, door de kwaliteit van de product of dienst en door je service. Het is cruciaal dat je je belofte waarmaakt. Miele zegt dat er geen betere is. En komt ook keer op keer als beste uit vergelijkende testen. Volkswagen beloofde in de jaren 60 en 70 dat de onderhoudskosten van de Kever lager waren dan welke andere auto dan ook. En maakte dat waar. Als je zegt dat je onderscheidend bent, dan moet je het ook zijn. Of het nu is door prijs, kwaliteit, snelle levering, goede service of iets anders.

Brand identity: een sterk merk

Laat zien waar je voor staat

De uitstraling van je bedrijf is meer dan je product of je dienst. Een belangrijk onderdeel van je brand identity is je presentatie. Hoe kom je over? Zowel offline als online. Hoe ziet je huisstijl eruit? Hoe trek je die door op je website en op de socials? Wat zien mensen als ze je bedrijfspand bezoeken? Welke indruk maakt je logo? Welke kleur heeft je bedrijfsauto en hoe ziet de signing eruit? Wat trek je aan en wat hebben je medewerkers aan?

Sandifort id geeft vorm aan je brand identity

Sandifort id helpt je om de visuele component van je brand identity vorm te geven. Jij zorgt zelf voor de kwaliteit van je product of dienst en je levert zelf de best mogelijk service. Wij helpen je op alle mogelijke manieren om je brand identity te communiceren naar je klanten en de rest van de wereld. Online en offline. Van logo-ontwerp tot huisstijl, van website tot social media en van signing van je bedrijfsauto en je bedrijfspand tot presentatie op vakbeurzen.

A Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken.

>> mail ons

Hebben we je interesse opgewekt?

In een vrijbijvend gesprek onderzoeken we
graag hoe we je verder kunnen helpen.

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883