Logo design

Een logo laten ontwerpen: sleutel tot succes van je merk

Een goed logo:
  • zorgt voor een goede eerste indruk
  • trekt de aandacht
  • maakt dat mensen je onthouden
  • laat zien dat je anders bent

Een goed logo zorgt voor een goede eerste indruk

 

Een goed logo is essentieel om je merk tot een succes te maken. Het laat zien waar je bedrijf of organisatie voor staat. Het geeft mensen een eerste indruk. Klanten herkennen je logo en brengt je bedrijf in hun gedachten. Daardoor helpt een logo om je omzet te verhogen. Een logo laten maken is een goede investering.

Een professioneel logo trekt de aandacht

 

Een professioneel logo trekt de aandacht. Het springt in het oog en maakt nieuwsgierig. Het bedrijfslogo vertelt iets over jouw merk en je bedrijf. Wie ben je? Wat doe je? Een goed logo past bij jouw organisatie en spreekt aan bij je doelgroep. Een basisschool heeft een ander logo dan een technisch bedrijf, omdat je je op andere mensen richt.

Een goed logo maakt dat mensen je onthouden

 

Een goed logo is herkenbaar. Mensen onthouden het. Het geeft je klanten een bepaald gevoel. Natuurlijk moet dat gevoel ondersteund worden door de kwaliteit van je product of je dienstverlening. Een goed logo versterkt een goed product en draagt bij aan een hogere omzet. Een logo laten ontwerpen is daarom een goed idee.

Een goed logo laat zien dat je anders bent

 

Met een goed bedrijfslogo onderscheidt je bedrijf zich van de concurrentie. Het logo is de basis van je huisstijl en komt in al je communicatie terug. Vaak bepaalt het logo ook de kleuren, het lettertype en de vormgeving van je andere uitingen, zoals je drukwerk, website, signing en bedrijfskleding. Het is belangrijk dat je logo eruit springt en geschikt is voor alle vormen van communicatie.

Expert in logo-design

 

Sandifort id heeft een rijke ervaring met het professioneel logo ontwerpen. Tientallen bedrijven hebben ons creatieve team hun logo laten ontwerpen. Van scratch voor een startende onderneming of een bestaande organisatie die een andere uitstraling zoekt. Of door bestaande logo’s een nieuwe look te geven en aan te passen aan de huidige tijd. In alle gevallen levert dit een professioneel logo-ontwerp op.

 

Bekijk hier de logo’s die wij voor andere bedrijven en organisaties maakten

Samen naar een professioneel logo

 

Ons team gaat graag samen met jou aan de slag om een passend design voor je nieuwe logo te maken. We zien dit als een co-creatie: jij levert de input die onze creatieven inspireert. Waar staat je bedrijf voor? Wat bied je je klanten? Waarin onderscheid je je in de markt? Wat wil je dat klanten onthouden van je product of dienst? Met deze informatie gaan we voor je aan de slag.

Onze uitgangspunten voor jouw logo

 

Bij het ontwerpen van een logo hebben we de volgende uitgangspunten:

  • Een logo is simpel en herkenbaar
  • Een logo is tijdloos – het kan heel lang mee
  • Een logo is onderscheidend – we durven anders te zijn
  • Een logo vertelt supercompact het verhaal van de organisatie
  • Een logo is flexibel – van een visitekaartje tot een metersgrote banner, het ziet er altijd goed uit
  • Een logo spreekt aan bij de doelgroep van de organisatie – een eetcafé vraagt een andere uitstraling dan een automobielbedrijf

Sandifort id denkt ook mee over de naam van je bedrijf

 

Sandifort ID doet meer dan logo’s ontwerpen. Wij denken ook mee over de naam van startende ondernemingen en over de vorm (lettertype en kleur) van die naam. Want ook hiervoor geldt: je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. En je wilt dat je naam blijft hangen.

A Sandifort ID doet meer dan logo’s ontwerpen. Wij denken ook mee over de naam van startende ondernemingen en over de vorm (lettertype en kleur) van die naam. Want ook hiervoor geldt: je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. En je wilt dat je naam blijft hangen.

>> Bekijk ons logoarchief

Meer weten over wat een professioneel ontworpen logo voor je bedrijf kan doen? En hoe Sandifort id je daarbij kan helpen? Maak vrijblijvend een afspraak. We vertellen je graag meer.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883