Huisstijl

Wat is een huisstijl?

De huisstijl is de manier waarop je als organisatie visueel naar buiten treedt. Denk aan je logo en de gekozen kleuren, beelden en vormen die voor jouw organisatie staan. Het zijn de elementen die je vervolgens toepast op al je visuele communicatie-uitingen. Denk aan signing, drukwerk, je website en bijvoorbeeld je e-mailhandtekening. Hierin keert de huisstijl steeds weer terug. Bij Sandifort id vertalen we de identiteit van jouw bedrijf naar een unieke huisstijl. Dat doen we graag en daar zijn we goed in.

Brandguide = huisstijlhandboek

De huisstijl voegen we samen in een huisstijlhandboek, ook wel brandguide genoemd. Die maken we bij Sandifort id maar al te graag. We vertalen de bedrijfsidentiteit naar visuele kenmerken en creëren een uniek design. Online of juist in een mooi boekje. Hierin vind je de richtlijnen voor het consequent toepassen van de huisstijl. Handig voor intern, maar ook voor derden, die daardoor precies weten hoe ze met de huisstijl om moeten gaan.

Een brandguide is om nog een reden belangrijk & dat is misschien wel de belangrijkste...

Een consistente huisstijl is de sleutel tot succes

De huisstijl is een visuele representatie van je bedrijf. Het is dan ook van belang dat dit op orde is. Een consistent uitgevoerde huisstijl zorgt voor herkenning, maar ook voor meer vertrouwen en geloofwaardigheid. Een bedrijf met een consistent uitgevoerde huisstijl wordt serieus genomen. Bij Sandifort id creëren we professionele huisstijlen die met de tijd meegaan.

Tijd voor een nieuwe huisstijl? Neem contact met ons op!

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

>> Dit bedrijf ging je al voor

Bouwen aan je eigen identiteit?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883