Brand identity

 

Brand identity is de Engelse vertaling van huisstijl. Daar praten we dan ook liever over. Huisstijl. Iets waar Sandifort id bekend om staat, groot mee is geworden en best goed in is. Ook al zeggen we het zelf. De huisstijl is de manier waarop je visueel als bedrijf of merk naar buiten treedt. Het is de symbolische identiteit van het bedrijf of merk.

 

Samen gaan we op zoek naar de positie van je bedrijf of merk. Wat maakt het uniek? Waarin is het onderscheidend? Wij zorgen voor een goede basis van de organisatie, product of dienst. Ben je op zoek naar een eigen identiteit, of kan je huidige brand identity wel een opfrisser gebruiken? We helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Hoe we dit aanpakken? Bekijk de case van Zand.

 

Tijd voor een opfrisser?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

→ Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

© Sandifort id 2020  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883