Brand identity

Bedrijven worden merken, merken een gezicht. Een consistente brand identity dient als basis voor het bouwen en behouden van een sterk merk. Het woord huisstijl dient hier als sleutelbegrip.

Bij brand identity hebben we het over de merkidentiteit en positionering. Waar staat je bedrijf voor? Wat maakt jouw bedrijf uniek en wat communiceer je naar je stakeholders?

De identiteit van een persoon wordt gevormd door het karakter, de manier waarop iemand communiceert, de kleding die hij of zij draagt en wat belangrijk is voor hem of haar. Dit is ook zo voor een merk en zijn identiteit.

Bij Sandifort id creëren we een uiterlijk voor jouw brand identity. We geven het een passend jasje. Gaande het proces kleden we het poppetje verder aan. We hebben het over de manier waarop je als organisatie visueel naar buiten treedt. Samen gaan we op zoek naar de positie van je bedrijf of merk en dat vertalen we naar een unieke huisstijl. Het omvat alle visuele kenmerken van het bedrijf. Denk aan logo & typografie, maar ook vormen, kleuren en beelden. De vormgeving van uw website, app of e-mailhandtekening en nog zoveel meer.

Huisstijlontwikkeling. Iets waar Sandifort id bekend om staat, groot mee is geworden en best goed in is. Ook al zeggen we het zelf. We laten je graag een voorbeeld zien...

 

Brand identity

Nu vraag je je af: Waarom is brand identity nou belangrijk en hoe pakken jullie dit aan?

Brand identity is onlosmakend van corporate identity. Een sterke, consistent gecommuniceerde brand identity draagt bij aan de herkenbaarheid van je bedrijf of merk. Een sterk merk blijft ‘hangen’. Een merk dat blijft ‘hangen’ zorgt voor een merkvoorkeur. Op deze manier kun je een merk voor jou laten werken in plaats van andersom. En dat is waarom brand identity volgens ons belangrijk is.

Benieuwd hoe we die vertaalslag bij Sandifort id aanpakken? 

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

>> Bekijk de case van Zand

Tijd voor een opfrisser?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2021  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883