Lead bot futy

Lead bot Futy

Het genereren van leads via je website, hoe doe je dat? Met Futy! Door gebruik te maken van Futy haal je meer leads uit je website via WhatsApp, e-mail en telefoon. Bezoekers kunnen laagdrempelig een vraag stellen, een afspraak inplannen of een offerte aanvragen.

De Futy lead bot ondersteunt bezoekers interactief bij het uitvoeren van de juiste actie op je website. Hij helpt bij het aanvragen van een offerte, het maken van een afpraak of het verwijzen naar de juiste pagina of informatie. De lead bot biedt laagdrempelige mogelijkheden aan klanten om met jouw bedrijf in contact te komen.

Wij zijn Futy sinds kort gaan gebruiken omdat wij de interactie met onze bezoekers willen verhogen en ze willen helpen waar we kunnen. De lead bot van Futy was hiervoor de ideale oplossing. Voor bezoekers is het een mogelijkheid om laagdrempelig een vraag te stellen. Als bedrijf is het een goede manier om meer contactaanvragen binnen te krijgen.

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Ervaar zelf hoe makkelijk het is. Klik op de groene knop en neem contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883