Een volledig nieuwe koers in het design van Impactsearch

De experts van Impactsearch werken dagelijks samen met finance-professionals die klaar zijn voor een nieuwe stap in hun carriere. Door een landelijk dekkend netwerk van deze pro’s voor zowel vaste functies als interim-oplossingen, kan Impactsearch als géén ander de juiste kandidaat voorstellen aan een opdrachtgever. …En andersom natuurlijk!

De vraag

Impactsearch vroeg ons haar logo te restylen. We waren vrij in ontwerp en kleurgebruik. Alléén de vuurtoren (nog afkomstig van het bankbiljet van 250 gulden) moest blijven bestaan. Die staat namelijk voor rondom kijken naar de markt en licht laten schijnen op de juiste kandidaat of werkgever. Maar…, de vuurtoren mocht natuurlijk wél wat ‘strakker’.

Ons antwoord

We verzorgden een volledige restyling waarbij we niet alleen de vuurtoren moderniseerden, maar ook het verhaal bij dit beeldmerk bedachten. Over de kleuren: donkerblauw staat voor de finance sector; geel voor het licht van de vuurtoren. Na goedkeuring van het ontwerp pakten we de huisstijl, de website en de socials aan. We ontwiepen vervolgens divers promotiemateriaal en bogen ons over een nieuwe signing op het pand, over het interieur daarvan en over het inpandige lichtplan.

www.impactsearch.nl

Corporate identityBrand identityDigitaalOnlineCommunicatieRuimtelijkLogo designHuisstijlWebdesignRestyling

Impactsearch

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883