Blog | Droomdagschaapje

Buddy het Droomdagschaapje

Wij werken al een tijd met veel plezier voor Stichting Droomdag, en eind februari 2022 kregen we de opdracht om een Droomdagschaapje vorm te geven.

Aan ons de taak om het schaapje te laten leven en er een echte mascotte van te maken voor Stichting Droomdag. Deze is inmiddels in productie gegaan als echte knuffel in 3D!

Droomdagschaapje

Actie

Eind maart hebben we een actie gestart om het schaapje een naam te geven. Alle contacten van Droomdag mochten nadenken over een leuke naam. De actie #schaapzondernaam was een succes!

Er is flink meegedacht, zo zijn er maar liefst 141 verschillende namen ingezonden. Het was voor de jury nog een flinke uitdaging om uit al deze leuke, grappige, mooie en soms ook ontroerende namen een keuze te maken. En toch is het gelukt! De naam die Stichting Droomdag het beste vond passen bij ‘ons’ Droomdagschaapje is Buddy!

 

Waarom Buddy?

Ieder kind die een droomdag krijgt, ontvangt ons schaapje. Een tastbaar cadeau dat de kinderen helpt bij het verankeren van de mooie herinneringen aan hun droomdag. De naam staat voor een vriendje, een zorgmaatje dat er zal zijn bij iedere emotie. Buddy is er om samen speciale en mooie, maar soms ook spannende dingen te beleven. Als je blij en gelukkig bent, maar ook als je boos of verdrietig bent en even troost nodig hebt. Buddy is een unisex naam, passend bij alle leeftijden.

DroomdagschaapjeDroomdagschaapje

Ansichtkaartjes

Als vervolg op de actie #schaapzondernaam hebben we in de stijl waarin Buddy is gepresenteerd ook een reeks ansichtkaartjes ontworpen voor Stichting Droomdag. Hier komt Buddy op verschillende manieren naar voren waardoor die stteds beter te herkennen wordt. Hoe leuk!

Droomdagschaapje

Meer weten over Stichting Droomdag en Buddy? Lees het hier.

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2023  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883