Blog | Van print naar digitaal

Van print naar digitaal

Gepubliceerd op 24 juni

Tijden veranderen. De wereld wordt steeds digitaler. Wist je dat we met z’n allen ook steeds meer digitaal lezen?
Zowel privé als zakelijk combineren mensen steeds vaker het scherm met papier voor het lezen van boeken, kranten, tijdschriften en online nieuws.

Van print naar digitaal

Veel meer mogelijkheden met een digitaal magazine

Reden genoeg dus om die bedrijfsnieuwsbrief, productbrochure, jaarverslag, schoolgids of dat interne personeelsblad nu eens digitaal uit te geven. Door Sandifort id bijvoorbeeld. Want wij zijn inmiddels ook gespecialiseerd in interactieve digitale magazines. Met interactieve digitale magazines is zoveel meer mogelijk. Een standaard horizontale opbouw van de pagina’s brengt je van artikel naar artikel. Maar met óók een verticale scrollfunctie duik je letterlijk de diepte in. Door het ontbreken van het drukwerkproces zijn digitale magazines ook snel te implementeren. En we kunnen altijd snel schakelen.

Van print naar digitaal

Een digitaal magazine lezen is leuk

En naast de gebruikelijke foto’s kunnen we van alles toevoegen en laten gebeuren. Video’s die je in de content kunt bekijken. Of een link naar een product of pagina op een website. En natuurlijk animaties in typografie en nog veel meer mogelijkheden, die het lezen van een digitaal magazine zo leuk maken. Daar leven wij ons graag op uit!

Uiteraard wordt je digitale magazine ontworpen met oog voor goede leesbaarheid op de tablet, laptop én telefoon. En de frequentie is helemaal aan jou. Maandelijks, vier keer per jaar of maar één keer per jaar… you name it!

Van print naar digitaal

En en…

Wil je naast de digitale magazine liever een gedrukte variant op papier? Doen we ook nog steeds heel graag! We blijven liefhebbers van papier. Maar het kan natuurlijk ook én én ;-)

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883