Blog | Hou je bedrijf eens kritisch tegen het licht

Het totale plaatje

Gepubliceerd op 1 oktober

Een tijdje terug vroeg een ondernemer mij of ik haar wilde helpen een nieuw etiket te maken. Dat doen we graag bij Sandifort id. Maar we kijken ook graag naar het bredere plaatje. Een etiket moet passen bij de uitstraling van het bedrijf. En die uitstraling moet weer passen bij het beeld dat de ondernemer wil dat klanten van zijn onderneming hebben.

Het werd een boeiend eerste gesprek. Ik nodigde de ondernemer uit om afstand te nemen en eens kritisch naar haar eigen bedrijf te kijken. Wie ben je? Wat doe je? Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Waarom doen klanten zaken met jou?

Het totale plaatje

Vraag je klanten wat jou bijzonder maakt

Vaak is het nog niet eens zo gemakkelijk om die vragen te beantwoorden. Wat jij als ondernemer gewoon vindt, kan juist voor jouw klanten een reden zijn om jou in te schakelen. En wat jij bijzonder vindt, vinden je klanten misschien heel normaal. Een manier om hierachter te komen? Vraag het je klanten. Zo hoor je wat zij je sterke punten vinden. En misschien krijg je ook wel tips om zaken extra aandacht te geven.

Het totale plaatje

Het totale plaatje

Een belangrijk onderdeel van hoe klanten je zien, is je presentatie. Als je professioneel wilt overkomen, dan moet je dat uitstralen. In de manier waarop je werkt. Maar ook met je logo, je huisstijl, je website, je drukwerk, je social media, je wagenpark, je signing. Alles op elkaar afgestemd. Het totale plaatje bepaalt hoe je klanten je zien.

Dat totale plaatje maakt ook het beeld dat werkzoekenden van je bedrijf hebben. In deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt hebben medewerkers het voor het uitzoeken. Salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn daarbij belangrijk. Maar ook hoe een bedrijf overkomt en het imago van een potentiële werkgever wegen mee..

Het totale plaatje

Sandifort id helpt je graag

Sandifort id is specialist in branding en creatie. Bedrijven worden merken, merken een gezicht. Wij helpen ondernemingen om zich beter te presenteren, online en offline. Van een eigentijds logo tot een complete website en van een brochure tot interieurdesign. Voor de totale uitstraling van je onderneming.

A Heb jij ook een nieuwe brand identity nodig? Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

>> Neem dan contact met ons op

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883