Blog | Een bijzondere stage...

Een bijzondere stage...

Gepubliceerd op 4 februari

Onze Ruben

Op 6 september 2021 kwam Ruben bij Sandifort id stage lopen. We hebben hem destijds leren kennen tijdens een online meet & match dag van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Hier konden studenten in contact komen met verschillende stage bedrijven. Hij was als enige op tijd komen opdagen, voor ons een goede rede om hem aan te nemen.

Toen Ruben net bij ons kwam was het al snel duidelijk dat hij nog een hele hoop te leren had. Dat kon ook eigenlijk niet anders want hij heeft door corona praktisch gezien anderhalf jaar geen school gezien... Nu 5 maanden later heeft hij flink veel bijgeleerd. En daar zijn we trots op :-) We gaan hem missen en wensen hem veel succes.

A We investeren véél tijd in het opleiden van onze stagiairs. Maar alleen als ze serieus zijn en het vak van grafisch vormgever willen gaan beoefenen. Zit jij op een Grafisch Lyceum in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht en denk jij dat je een creatieve toegevoegde waarde kan zijn bij Sandifort id? Presenteer jezelf, daag ons uit. Verras ons.

>> Presenteer jezelf

Tijd voor een restyling ?

Bel ons gewoon eens op om te brainstormen...

Mail je bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883