Een strak en creatief ontwerp

Burlight bestaat sinds 1986. Opdrachtgevers van deze verlichtingsspecialist zijn elektrotechnisch installateurs, hoveniers, architecten, tuinontwerpers en landschapsarchitecten. Allemaal willen zij een betrouwbare, betrokken partner én goede producten om hun wensen op het gebied van binnen- én buitenverlichting in te vullen. Burlight helpt met een eerlijk en passend lichtadvies, rekening houdend met wensen en beschikbaar budget. 

De vraag

De website van Burlight was toe aan vernieuwing. Na wat overleg, was het duidelijk: Burlight wilde een verrassende website die niet ‘standaard’ is, maar die de diensten en producten van het bedrijf optimaal karakteriseert: luxe, creatief en strak.

Ons antwoord

Less is more, dat was ons uitgangspunt: zo weinig mogelijk laten zien en tegelijk zoveel mogelijk vertellen. Mét creatieve verrassingen en een persoonlijke aanpak waardoor elke doelgroep zich aangesproken voelt. Zo gaven we het ‘lichtplan’ een extra twist: door te scrollen stap je van niks naar een prachtig verlichte ruimte. Nóg zo’n verrassend element: het knopje naast de menubalk waarmee je het licht van de pagina op ‘aan’ en ‘uit’ kunt zetten. Natuurlijk stelt de site ook de medewerkers van Burlight voor en vertelt over hun passie in het vak. Bezoekers worden getriggerd met een bewegende ‘call-to-action’ waardoor ze gemakkelijk een afspraak kunnen maken. 

www.burlight.nl

Webdesign

Burlight

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883