De beste online magazines
zijn volledig responsive én interactief

Scotch Whisky Investments is een internationaal handelshuis gevestigd in het Zuid-Hollandse Sassenheim. Sinds 2007 helpt het bedrijf particulieren te beleggen in whisky. En niet zonder succes! Schotse single malt groeide in de loop der jaren uit tot een volwassen en volwaardige categorie voor serieuze beleggers.

De vraag

‘Het online magazine dat we tot nu toe uitgaven, is aan vernieuwing toe. Het moet aangepast worden aan onze nieuwe huisstijl, maar het mag allemaal ook wat functioneler. Zo zou het mooi zijn als het interactiever wordt en wat meer ‘beweging’ laat zien. En natuurlijk willen we graag dat het op elk device (desktop, mobiel én tablet) goed leesbaar is.’

Ons antwoord

Met ons innovatieve platform voor online magazines konden we Scotch Whisky Investments uitstekend van dienst zijn. We ontwierpen en bouwden een volledig responsive magazine dat voldoet aan de regels van de huisstijl. Het systeem biedt bovendien de mogelijkheid interactiviteit toe te voegen en op die manier de lezer te triggeren . Filmpjes, knoppen voor meer informatie, mogelijkheden om content rechtstreeks met anderen te delen…, het hoort er allemaal bij.

DigitaalOnlineWebdesignApp

INSIDE SWI

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883