Wij zijn Kaptein. Wij maken schoenen.

Kaptein Orthopedie, gevestigd in Noordwijkerhout en al 40 jaar actief in het vak. Je vindt er aandacht voor voeten, maar vooral ook voor mensen. Kaptein gaat door waar de gewone schoenwinkel stopt. Maakt schoenen die niet alleen fijn en beter lopen, maar die ook gezien mogen worden. En meer! Want, bij minder ingrijpende voet- of loopproblemen kun je er natuurlijk óók terecht voor steunzolen of aanpassingen aan je eigen schoenen.

De vraag

‘Wat we steeds merken, is dat er nogal wat misverstanden bestaan over voetproblemen en orthopedische hulpmiddelen of schoenen. Mensen hebben vaak geen idee wat ze kunnen en mogen verwachten als ze bij ons binnenstappen. Ze maken zich vooral zorgen over wat komen gaat. We zouden daarom graag een leuk en interessant magazine maken dat antwoord geeft op al hun vragen. Én dat laat zien dat we in vrijwel alle gevallen voor oplossingen zorgen die onze klanten écht trots, blij en tevreden maken.

Ons antwoord

Sandifortid maakte het gewenste (mini-)magazine. Samen met Kaptein bedachten we een mooie inhoud. Zíj boden ons houvast met vaktechnische informatie; wíj gingen op pad voor interviews met klanten, artsen, medewerkers etc. Én natuurlijk voor prachtige, kleurrijke fotografie. Aansluitend verzorgden we een fraaie vormgeving op een bijzonder formaat (iets kleiner dan A5). Daarvan lieten we een luxe papieren uitgave drukken, die op de website van Kaptein ook in digitale vorm verscheen. Het magazine heeft inmiddels heel veel onzekerheid en onterechte angsten kunnen wegnemen.

Brand identityDigitaalOnlineCommunicatieAnders

Kaptein magazine

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883