Het mooiste hardloop- en wandelevenement in de Bollenstreek

Bloeiende bollenvelden in het voorjaarszonnetje, een super parcours voor de prestatielopen en prachtige routes voor de wandelafstanden. Dát is Hollen door de Bollen. Jaarlijks organiseert Roparun Team Bollenstreek dit mooie evenement dat tot stand komt met medewerking van AV De Spartaan, vrijwilligers en sponsoren. De hele opbrengst komt ten goede aan Stichting Roparun die palliatieve zorg voor kinderen en volwassenen met kanker ondersteunt.

De vraag

De mensen achter Hollen door de Bollen doen goed en veel werk. Het evenement loopt steeds beter. Reden voor hoofdsponsor Duvak om contact met ons op te nemen. ‘We willen graag een professionelere uitstraling, zodat het evenement kan doorgroeien en vrijwilligers beter ondersteund worden bij promotie-activiteiten. Maar let op: het is allemaal voor het goede doel, dus hou de kosten in het oog!’

Ons antwoord

We ontwierpen een eenvoudig, helder en duidelijk logo dat ook van afstand goed leesbaar is. Daarbij kozen we voor een rafelige letter die de sfeer van de zanderige paden langs de bollenvelden weergeeft. De kleuren blauw en groen stonden wat ons betreft vast. Dat zijn niet alleen de kleuren van Duvak, maar ook de natuurlijke tinten van gras en lucht. Het concept voerden we door in de gehele huisstijl, waarbij we opvallende andere accentkleuren gebruikten voor bijvoorbeeld crew-t-shirts en rugnummers.

Corporate identityBrand identityDigitaalOnlineCommunicatieRuimtelijkLogo designHuisstijlWebdesignRestyling

Hollen door de bollen

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883