Die naam mocht van ons wel wat
professioneler, prikkelender…

Jansen Coaching. Of liever: Progrezzo Coaching. Want zo heet het bureau sinds wij mochten meedenken. Professionele ontwikkeling, persoonlijke groei, problemen met stress en burn-out, loopbaanbegeleiding…, Progrezzo Coaching ondersteunt en helpt. Deskundig en betrouwbaar. Werkt voor particulieren, bedrijven én organisaties. Handig bij die laatste twee: dat doet het bureau met oog vóór en kennis ván zakelijke aspecten als HRM, fusies, overnames, verandermanagement etc.

 

De vraag

‘We gaan binnenkort van start en hebben behoefte aan een logo en een website. Kunnen we daar eens samen over praten?’, zo luidde de vraag. Niet meer, maar zeker ook niet minder. En dát triggerde ons. Want was er vooraf wel voldoende nagedacht over het merk, het onderscheidend vermogen, het ‘verhaal’ van de dienstverlening? Kortom: over de juiste ‘branding’?

 

 

 

Ons antwoord

Al snel ging het over de naam. Die mocht van ons wel wat origineler, prikkelender. We kwamen met Progrezzo; ‘vooruitgang’ met een tikkeltje Italië dus. Want aan dat land heeft Liesbeth Jansen – zij leidt het bureau – haar hart verpand.

 

Aansluitend gingen we aan de slag met het logo. Een ‘P’, dat klopt. Maar dan wel geïnspireerd op die platte kiezelsteen die zich bij een mooie en strakke zweefworp over vlak water verplaatst en overal rimpelingen teweegbrengt. Precies wat Progrezzo Coaching óók doet dus. De website gaven we vervolgens de kleuren blauw en paars die ‘samenwerking’ versterken.

 

Natuurlijk maakten we tenslotte óók (digitaal) briefpapier, een visitekaartje, banners voor social media, een naambordje voor op de deur én een fraaie e-mailhandtekening. Progrezzo Coaching kan voor jaren ‘vooruit’. Meer weten over Progrezzo Coaching? Bezoek dan de website op www.progrezzocoaching.nl

Corporate identityBrand identityDigitaalOnlineCommunicatieRuimtelijkLogo designHuisstijlWebdesign

Progrezzo Coaching

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2022  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883