Fusie vraagt om nieuwe, gezamenlijke
identiteit

Integraal Kindcentrum De Duinroos in Katwijk is het resultaat van de fusie tussen Stichting KOK en basisschool De Duinroos. Onderwijs, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal en welzijnsactiviteiten voor kinderen komen er samen. De Duinroos werkt voor alle leeftijdsgroepen vanuit één pedagogische visie, met een doorlopende leerlijn én een inclusieve kijk op opvang en onderwijs.

De Vraag

Door de fusie van de organisaties hebben we behoefte aan een gezamenlijke uitstraling om als één geheel naar buiten te kunnen treden. Ook belangrijk: een kindcentrum is weliswaar helemaal van deze tijd, maar voor Katwijk volledig nieuw. IKC De Duinroos moet daarom een frisse, vrolijke, moderne én herkenbare identiteit krijgen die bovendien vriendelijk, toegankelijk en uitnodigend is.

Ons antwoord

Een speels maar strak beeld-/woordmerk, vrij naar de bloem waarnaar het IKC is vernoemd. Eenvoudig door te voeren op tal van uitingen. De blaadjes komen erin terug; de ronde vormen in het midden staan voor de kinderen die in het gebouw mogen blijven totdat ze naar het voorgezet onderwijs gaan. De blaadjes zélf verbeelden het nauwe contact tussen leerkracht, ouder en kind. Voor de één is het hele beeld een mensfiguurtje, voor de ander een ontpopte vlinder, een kind dat opgroeit en uitvliegt...

Corporate identityBrand identityCommunicatieLogo designHuisstijlWebdesignRestyling

IKC DE DUINROOS

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883