Wie jarig is, viert feest!

Driebergen Accountants is van oorsprong een familiebedrijf. In oktober 1970 ging het kantoor als eenmanszaak van start. 50 jaar later is het uitgegroeid tot een veelzijdige adviespraktijk waarin zo’n 35 mensen werkzaam zijn. En dus is het feest!

De vraag

‘We bestaan 50 jaar en willen dat – ook in coronatijd – niet ongemerkt voorbij laten gaan. In de loop van het jaar verwachten we veel uitingen. Ontwerp een toevoeging aan ons bestaande logo. Zorg ervoor dat het een feestelijke uitstraling heeft, maar ook dat het op zowel drukwerk als online én in buitenreclame goed bruikbaar is. Het moet bovendien onderscheidend en herkenbaar zijn bij stand alone-gebruik.’

 

Ons antwoord

Gebruikmakend van de beeldelementen uit de huisstijl ontwierpen we een jubileumlogo voor de officiële stukken, met daaromheen feestelijke confetti voor op andere uitingen. We voerden het logo door op diverse items: briefpapier, traktaties voor klanten, kaarten, website, e-mailhandtekening, jassen én gevelbelettering. In het feestjaar verscheen tevens van onze hand een ‘tijdloos’ welkomstpakket voor nieuwe klanten. 

 

Corporate identityBrand identityCommunicatieLogo designHuisstijl

50 jaar Driebergen Accountants

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883