Leren, ideeën delen en discussiëren

Energy Reinvented Community (voorheen Oil & Gas Reinvented Community). Initiatief van Siemens, Shell en TNO. Netwerk om in Europees verband oplossingen te zoeken én te vinden voor de overgang naar hernieuwbare en nieuwe energiebronnen. Industrie, kennisinstituten, overheid en andere betrokkenen leren van elkaar, delen ideeën en discussiëren om sneller en beter te innoveren. 

de vraag

Ontwerp en realiseer een website die informeert over onze activiteiten en die communiceert met de leden van de community. Integreer een kostenbesparende e-mailmodule om uitnodigingen voor events te versturen. Denk mee over branding van deze events en verzorg ontwerp en uitvoering van diverse communicatiemiddelen.

ons antwoord

We startten met een lichte restyling van het logo, gaven vorm aan de website, begeleidden de technische uitvoering en verzorgden plaatsing op het web.

Een slimme app verzorgt uitnodiging en bezoekersregistratie bij events, biedt interactiviteit (realtime polls, vragen aan sprekers, reacties e.d.) én geeft toegang tot informatie uit eerdere events.

Elk event voorzien we van een eigen branding. Resultaat: een steeds wisselend, maar altijd herkenbaar sfeerbeeld op alle uitingen en decoratiematerialen.

Corporate identityBrand identityDigitaalOnlineCommunicatieWebdesignApp

ERC

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883