VORSTELIJKE DIENSTVERLENING

Taxi- en touringcarvervoer, verhuur van personenauto’s en kleine bedrijfswagens. Eén van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland. Werkgebied: Friesland (waar het meer dan 100 jaar geleden in Lemmer begon), Noordoostpolder, Flevoland en in en rond Zwolle en Apeldoorn.

DE VRAAG

Restyle de corporate identity van de onderneming, zodat het ‘uiterlijk’ weer up-to-date is en helemaal voldoet aan actuele trends in vormgeving en uitstraling. Doe recht aan onze respectabele leeftijd én toon de hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

ONS ANTWOORD

We ontwierpen een stijlvol, modern maar tijdloos logo. Het beeld (gebaseerd op een kroon) belooft een vorstelijke dienstverlening; de kleur oranje staat voor het omvangrijke werkgebied dat inmiddels een groot deel van Nederland bestrijkt.

 

Het nieuwe logo verwerkten we in diverse huisstijlelementen (incl. wagenpark). Vorm en kleurkeuze golden als basis voor modernisering van de website.

Corporate identityBrand identityRuimtelijkLogo designHuisstijlRestyling

Witteveen

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883