DE beurs voor automotive Nederland

Fource Automotive. Distributeur van automaterialen en -onderdelen via meer dan 90 grossiersvestigingen in Nederland. Marktleider in levering ‘on demand’ aan grote, middelgrote én kleine automobielbedrijven en –werkplaatsen.

De vraag

Ondersteun ons bij organisatie en realisatie van Automotive Expo. Een geheel eigen beurs die op een tweetal locaties in Nederland plaatsvindt. Thema: ‘Werkplaats van de Toekomst’. Met tal van exposanten, vele innovatiepresentaties en diverse kennis- en netwerksessies. Gasten: klanten en niet-klanten uit de sector en vele andere belangstellenden.

Ons antwoord

Realisatie van de volledige corporate identity van Automotive Expo én vormgeving van de vele huisstijluitingen. Denk aan website, uitnodigingen, leaflets, vlaggen, wayfinding, digitale banners, e-mailtemplates.

Vormgeving van de gehele beursomgeving, compleet met ontwerp en indeling, logische looproute langs alle productgroepen, heldere bewegwijzering, verlichting en decors (onder meer met ledschermen) voor ontmoetings- en presentatiezalen. Ontwerp van diverse stands van exposanten én inrichting ervan. Uniformiteit in standbouw en decors creëert rust en overzicht.

Oók van onze hand: een geavanceerd digitaal systeem voor aanmelding, toegangsbewijzen en entree. Met behulp van een toegezonden QR-code kon elke bezoeker geregistreerd worden en werd á la minute een eigen naambadge geprint en uitgereikt.      

Corporate identityBrand identityDigitaalOnlineCommunicatieRuimtelijkLogo designHuisstijlWebdesign

automotive expo

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883