ALLES OVER VEILIG HIJSEN EN HEFFEN

EKH, de vereniging van Erkende keurbedrijven voor hijs- en hefmiddelen. Verzorgt eenduidige toepassing van wet- en regelgeving, normen en richtlijnen bij keuring en inspectie. Doel: een optimaal veiligheidsniveau bij hijs- en hefwerkzaamheden. EKH-bedrijven hanteren werkvoorschriften die door de Inspectie SZW zijn erkend.

DE VRAAG

Geef richting, vorm én inhoud aan communicatiemiddelen waarmee we klanten van onze leden effectief informeren én aan diverse andere uitingen.

ONS ANTWOORD

Ontwerp, realisatie en onderhoud van een uitgebreide en veelbezochte website mét interactieve vragenbank en ledenlijst (incl. zoekfunctie). Geregelde samenstelling en verschijning van nieuwsbrief Aanhaken bij zo’n 40.000 adressen in Nederland. Vormgeving van diverse uitingen op basis van de reeds bestaande huisstijl (keuringsrapporten, keuringsstickers e.d.).

JUBILEUM MAGAZINE

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan: ontwerp jubileumlogo en realisatie jubileummagazine (print én online). 

Brand identityDigitaalCommunicatieWebdesign

ekh

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883