HIP AND HAPPENING

ZAND, Grandcafé aan Zee. Eén van de leukste strandtenten van Katwijk. Hip and happening. Met veel trendy loungehoekjes en een unieke kaart vol beach-, soul- and streetfood. Place to be voor menig dorps- en regiogenoot.

DE VRAAG

Ontwerp een beeldmerk dat weergeeft wie en wat ZAND precies is en waar we voor staan. Geef vorm aan de gevelbelettering en bied houvast voor overige uitingen.

ONS ANTWOORD

We maakten een logo met een sterke letter. Opvallend én onderscheidend. Modern en zakelijk bovendien. De vier letterelementen zijn los als zand maar vormen samen een geheel (het strand). Met kleuren die fraai in de omgeving passen. De vierkante vormen werden ook doorgevoerd in de vormgeving van menukaarten, flyers, visits etc.

Corporate identityBrand identityCommunicatieLogo designHuisstijl

ZAND, Grandcafé aan Zee

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883