ESKRA BOUW levert en monteert gevels.

ESKRA BOUW; levert en monteert gevels. Al vele jaren lang. Hoog- of laagbouw, modulaire of traditionele bouw, het maakt niet uit. Gerenommeerde bouwers schakelen ESKRA BOUW graag in voor de zo belangrijke finishing touch van hun projecten. Omdat ze precies doen wat zij wensen. Maar ook omdat ze meedenken en hun ruime ervaring inzetten voor een goed en degelijk advies.

 

de vraag

‘We zijn trots op ons werk. Recente projecten willen we daarom graag in mooi drukwerk onder de aandacht brengen. Een uitgebreid visitekaartje met veel foto’s dus eigenlijk dat bij opdrachtgevers, prospects en andere relaties ter inzage ligt. Lezers maken zo kennis met ons werk, met onze visie op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, onze manier van werken, onze medewerkers… etc. En als jullie toch bezig zijn: kijk dan meteen eens naar ons logo want dat kan wel een opfrisbeurtje gebruiken.’

 

Ons antwoord

Vormgeving en productie van een 52 pagina’s tellend boekwerkje. Dat valt niet alleen op door zijn sjieke en tegelijkertijd bescheiden vorm en afwerking, maar ook doordat het afwijkt in formaat en uitvoering. We kozen nu eens niet voor ‘staand’, maar voor ‘liggend’; niet voor plano A4, maar voor een fractie kleiner. De huisstijl van ESKRA BOUW vernieuwden we. Het kreeg een moderner, professioneler en krachtiger uitstraling die wat ons betreft weer voor vele jaren meekan.      

Brand identityCommunicatieLogo designRestyling

ESKRA BOUW

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2023  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883