Zorgen, angsten en onzekerheden
éven naar de achtergrond

Stichting Droomdag verzorgt uitstapjes voor gezinnen waarvan één van de ouders een oncologische of levensbedreigende ziekte heeft. Zo’n Droomdag wordt volledig verzorgd door vrijwilligers en is afgestemd op de wensen van ieder gezinslid, rekening houdend met de fysieke mogelijkheden van de zieke ouder. Zorgen, angsten en onzekerheden kunnen voor éven naar de achtergrond…

 

De vraag

De stichting doet goed en veel werk, maar is onvoldoende zichtbaar. De indruk bestaat dat dat mede komt door het ontbreken van professionaliteit in de uitstraling. Kijk eerst eens naar de huisstijl en maak een aanpassing. Maar let op: het mag niet te veel kosten en het goede moet bewaard blijven.

 

 

Ons antwoord

We ontwierpen een eenvoudig, helder en duidelijk logo met zo min mogelijk vorm en zo veel mogelijk uitstraling. Daarvoor gebruikten we een vriendelijke ronde typografie. De wolken uit het oude logo lieten we samensmelten in een hartje; de kleuren verbeelden de zon die erachter schijnt als de droomdag is aangebroken. 

 

Corporate identityBrand identityDigitaalOnlineCommunicatieHuisstijlWebdesign

Stichting Droomdag

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2023  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883