Een duidelijk gezicht

Technisch bureau Swart. Specialist in veilig hijsen en heffen. Levert, onderhoudt, inspecteert, repareert, reviseert, keurt en certificeert. Al vele jaren onze klant voor diverse communicatieprojecten. Reeds in 1995 ontwierpen we het logo. Tijdloos en daardoor nog altijd in gebruik.

de vraag

De wet eist deskundige bediening van hijs- en hefwerktuigen. Swart ontwikkelde voor dat doel een cursus ‘Veilig hijsen’ voor personeel van klanten. Geef een creatieve, aansprekende en opvallende vorm aan diverse uitingen van deze bijzondere dienstverlening.

ons antwoord

We tekenden en ontwikkelden Franky (vernoemd naar één van de trainers die Swart voor de cursus inzet). Een enthousiast stripfiguurtje dat niet alleen de serieuze boodschap overbrengt, maar dat ook ‘gastheer’ is op visuele middelen die tijdens de training worden ingezet.

Corporate identityCommunicatieLogo designHuisstijl

SWART

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883