'...Maar het mag geen traditionele
bedrijfsbrochure zijn!'

Hogewoning, trendsetter in natuurlijke decoraties die woningen sfeer geven. Bedenkt, ontwerpt, verzorgt fabricage én levering van diverse eigen merken. Groothandels en retailers als warenhuizen, giftshops en tuincentra in de hele wereld zijn de afnemers.

DE VRAAG

Maak een communicatiemiddel in print dat alle stakeholders een goed beeld geeft van de organisatie, haar mogelijkheden en visie. Medewerkers moeten zich erin herkennen en bedrijfstrots voelen. Het geeft hen bovendien een groot vertrouwen in de toekomst. Maar let op: het mag geen traditionele bedrijfsbrochure zijn.

ONS ANTWOORD

‘Brands!’, een heerlijke glossy van 28 pagina’s. Gerealiseerd in Nederlands én Engels. Een kijk- en leesspektakel met veel fotografie van mensen en producten. Diverse medewerkers komen aan het woord over relevante bedrijfs- en productkenmerken.

Corporate identityBrand identityCommunicatie

Hogewoning

A Ons werk gezien? Wil je ook verder? Kom maar op met je wensen. We steken de handen graag meteen uit de mouwen. Reken maar dat we er hélemaal voor gaan! Én dat we je verrassen met mooie, originele oplossingen die tot de verbeelding spreken. Liever eerst nader kennismaken en praten over budget en begroting? Mag óók!

Benieuwd naar meer
óf zin in een gesprek?

Neem vrijblijvend contact
met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2024  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883