Blog | Nieuwe stagiair

Even voorstellen...
onze nieuwe stagiair!

Sinds begin februari loopt Dion van Egmond bij ons stage. Hij zit in zijn derde jaar van de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Leiden. Maar wie is deze jonge commerciële econoom en waarom koos hij voor Sandifort id? Vijf vragen aan onze nieuwe stagiair!

Nieuwe stagiair

Even kort samengevat, wie ben je?
Ik ben Dion van Egmond, 20 jaar oud en ik woon in Rijnsburg. De komende 5 maanden loop ik stage bij Sandifort id als marketeer.

Welke opleiding volg je momenteel?
Ik volg op dit moment jaar drie van de hbo-opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Leiden. Ik ben deze opleiding direct na het behalen van mijn havodiploma gaan volgen en heb tot nu toe alles gehaald. 

Waarom heb je gekozen voor Sandifort id als stageplek?
Ik was op zoek naar een stageplek waar ik een hoop kon leren. Na een telefoongesprek met Daniel was ik erg enthousiast omdat ik voor mijn gevoel hier mezelf verder kon ontwikkelen. Daarna ben ik nog een keer op gesprek geweest en toen was het wel duidelijk. Ik ga stage lopen bij Sandifort id.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd sport, game en lees ik veel. Verder ga ik graag met mijn vrienden op stap. Door de coronamaatregelen zijn een aantal dingen moeilijker geworden om te doen maar dat is helaas niet anders.

Wat wil je dit halfjaar graag leren?
Het komende half jaar wil ik graag gebruiken om voor mezelf te ontdekken hoe het is om echt in de praktijk bezig te zijn met marketing. Tijdens de opleiding Commerciële Economie ben je al heel erg praktijkgericht bezig maar het is toch anders wanneer je bezig bent voor een organisatie.

A Ben jij onze volgende stagiair? We zijn altijd op zoek naar nieuw creatief talent. Neem contact met ons op. En wie weet ben jij wel de volgende die ons bureau komt versterken!

>> Stuur je CV en motivatie

Nieuwsgierig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Stuur een bericht

Lageweg 32a
2222 AG Katwijk ZH
Postbus 3057
2220 CB Katwijk ZH
T (071) 408 70 81
E welkom@sandifortid.nl

© Sandifort id 2021  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden  |  KvK Rijnland 28085883